Har du noen "Nyttårsforsetter"

Er du blant alle andre som bruker kvelden i dag og i morgen på å finne ut hva du skal forbedre med deg selv eller omgivelsene? Skal du byne å trene? Pusse opp stua? Bli økonomisk uavhengig av andre? Mulighetene er mange og selv har jeg noen mål jeg skal jobbe mot i det nye året. 

Jeg skal starte å betale ned studielånet. Sette igang fast sparetrekk. Kvitte meg med kredittkort og klarna "gjelden" og kanskje betale ned litt ekstra på forbrukslånet. 

Bare økonomiske mål? Vell ikke helt. 

Jeg skal starte og trene igjen. Men ikke som i at jeg skal være på gymmen hver dag elns, men mer sånn at har jeg tid og overskudd så skal jeg dit. Når sesongen tillater det igjen skal jeg sykle til jobben da det ikke er så langt så kan like gjerne gjøre det. 

Men om det blir tradisjonell vekt gym eller om jeg skal ta sjansen på crossfit eller frontline gymmen er jeg usikker på enda. Uansett koster det penger, men erfaringsmessig har jeg ikke vært borti noe mer effektiv vektnedgang enn grappling/bjj/mma. 

Utover det med å bli mer aktiv skal jeg bli flinkere med maten, både med tanke på det økonomiske og det med å spise litt sunnere. Men siden jeg jobber stort sett bare natta må det bli som det blir til tider. Med andre ord, spising om natta og det som følger med. Men det skal bli bedre mat og mindre red bull. 

Mye og jobbe imot med andre ord, men jeg stresser ikke. Tar ting som det kommer. og ting må falle på plass av seg selv. 

Har du noen mål for neste året? Eller er du av de som joiner trening i januar og er støttemedlem resten av året? 

#nyttår #2017 #forsetter #trening #kosthold #spisesundt #økonomi #mål #blogg #oslo #jobb #inspirasjon #motivasjon #personligemål #jobbehardt 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stian Jonassen

Stian Jonassen

30, Sandefjord

Hei, og velkommen. Her kommer jeg til å skrive om alt fra trening og kosthold, til film/serier og tegneserier til skjeggprodukter jeg lager. Opprinnelig fagbrev som anleggsgartner, men tatt allmenfaglig påbygning og gått helsefagarbeiderskolen etter det, og ett semester på høyskolen.

Kategorier

Arkiv

hits